• Bewogen Zwanger Over mij
  • Bewogen Zwanger Over mij
  • Bewogen Zwanger Over mij
  • Bewogen Zwanger Over mij

 

Het gezicht achter ‘Bewogen zwanger’

Ik ben Annebel Troost en woon in Dronten. Hier woon ik samen met mijn man, prachtige dochter en zoon. Ik werk als doula en (geboorte-)fotograaf

 

Annebel Op De Bever Internet 018 Of 020

Waarom ik deze cursus wil geven?

Vanuit mijn werk als geboortefotograaf mag ik regelmatig ervaren hoe bijzonder en puur een bevalling is en hoe krachtig de vrouw is op het moment van de bevalling.

Toch zie ik de laatste jaren steeds meer dat een goede voorbereiding op je bevalling belangrijk is om in je kracht te kunnen staan tijdens de bevalling. De voorbereiding zorgt er namelijk voor dat de vrouw weet wat er gebeurt op welk moment tijdens de bevalling. Gedurende de bevalling waarbij er ongelofelijk veel gebeurt in je lijf, is deze kennis kracht.

Dit is een van de redenen dat ik de opleiding tot doula ben gaan volgen. Mijzelf vol stoppen met kennis om dit zoveel mogelijk door te kunnen geven aan de zwangere en haar (beval)partner. Daarmee wil / kan ik voorafgaande aan de bevalling, maar ook tijdens de bevalling de continue ondersteunde factor zijn. Als doula en geboortefotograaf kan ik maar een beperkt aantal zwangeren ondersteunen per jaar. Omdat ik graag mijn kennis met zwangeren deel, heb ik besloten dit te gaan verwerken in de zwangerschapscursus ‘Bewogen zwanger’. Waarom zit er fitness bij, hoor ik je denken? Je mag je lichaam niet vergeten! Helemaal niet wanneer je zwanger bent. Een zwangerschap en bevalling vragen veel van je lichaam. Als je hiervoor goed zorgt dan kom je soepeler door de zwangerschap heen. Daarnaast herstel je dan sneller van je bevalling.

Ik hoop jullie allemaal kracht te geven tijdens de cursus ‘Bewogen zwanger’, om vol vertrouwen de bevalling in te gaan.

 Annebel Op De Bever Internet 012 Of 020

De cursus verzorg ik samen met een fitnessinstructeurs van sportcentrum de Bever.


Heb je belangstelling  Of een andere vraag? Neem vrijblijvend Contact met me op!

 

 

Facebook